Comparativa 1r embaràs vs 2n embaràs

Com ja us he anat explicant estic esperant el nostre segon fill. L’Alguer. Quan vaig saber que estava embarassada vaig decidir prendre les precaucions necessaries per tenir un embaràs millor que l’altre o almenys no haver de patir el que vaig patir a l’altre. Així que em vaig apuntar a aquagym, vaig agafar hora al fisio, vaig fer tot el necessari per evitar viure’l com el primer. Però sabeu què? He après que cada embaràs és un món.

Primer embaràs

A continuació us faré un llistat de les coses que més vull remarcar del primer embaràs i després ho faré del 2n perquè veigueu les diferències entre els dos. I així demostrem que el segon embaràs no sempre és pitjor que el primer.

 • Vaig tenir vòmits fins al final.
 • Em va sortir una mena de al·lergia al gluten que després va desapareixer.
 • No tenia gens de gana i molts fàstics.
 • Em vaig engreixar uns 11 kg.
 • Casi no notava els moviments del nen.
 • Ciàtica
 • Nen baix de pes.

Segon embaràs

Aquí us faré un llistat comparatiu de les coses que he viscut en diferència al primer:

 • Res de vòmits, bé només 2 dies puntuals.
 • Res d’al·lèrgia o intolerància.
 • Molta gana i pocs fàstics.
 • Porto a les 37 setmanes 11,60 kg (això està bastant similar a l’embaràs de l’Ïu).
 • Em noto constantment el nen, segurament es deu a la posició del nen i la placenta.
 • Res de ciàtica o mals d’esquena a excepció dels propis de l’embaràs.
 • Insomni.
 • Cansanci, segurament degut a que tinc un altre fill i no paro quieta.
 • Nen dins d’un pes òptim.

Amb aquest post us vull fer veure a la gran majoria de mares que ha tingut un mal 1r embaràs que el 2n no té perquè ser igual. Jo estava molt preocupada i al final he tingut un embaràs de 10. Ja firmo perquè tothom el tingui com jo. Està clar que ara amb 37 setmanes em fa mal tot i em canso moltíssim, però res estrany tenint en compte que en 2 o 3 setmanes tornaré a ser mare.

Més endavant us faré un post comparatiu del primer i el segon part. Desitjant de tot cor que el segon sigui igual o millor que el primer.

Artícles destacats

A on puc comprar roba d’embarassada a bon preu?

Indispensables pel futur nado

Causes per provocar el part

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *