On comprar roba d’embarassada a bon preu?

Arriba un punt de l’embaràs en que has de comprar roba. Però on comprar-la? Moltes vegades la roba d’embarassada costa molts diners i hi ha poca varietat i a mi, personalment, em sap greu gastar-me els diners en alguna cosa que durarà relativament poc.

És per això que avui us parlo de llocs on comprar la roba amb força varietat de conjunts i models i molt bé de preu.

H&M

M’encanta aquesta botiga. De fet compro moltes coses pels 3. I durant l’embaràs anterior hi vaig compra roba premama. Ara ho he tornat a fer i la veritat és que hi ha molta varietat (a gust del consumidor) i el preu és molt correcte.

KIABI

Aquest és l’altre lloc on hi compro. Fa menys temps que en sóc clienta, però he de reconèixer que també és molt económic i tenen molta roba de diferent estil. També hi compro pels 3.

A Kiabi hi he tingut algún problema en entrega de comanda i algún en qualitat del producte i sempre m’han respòs a les meves queixes. I ho han fet de forma faborable. És per això que hi segueixo comprant.

En quan a la roba d’embaràs (jo diria que) hi ha encara  més varietat que al H&M i el preu és formidable. A l’anterior embaràs ho vaig descobrir tard. En aquest no i m’encanta vestir d’aquí.

I vosaltres on compreu la roba pre mama?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *