Indispensables pels futurs nadons

L’altre dia us vaig escriure sobre productes de puericultura que considerava innecessaris de comprar o almenys esperar quan realment fagi falta.

Avui us parlaré de productes indispensables, però menys típics. És a dir, tots sabem que un nadó necessita: un cotxet, un bressol, una cadireta pel cotxe, etc. Però a SERMARE.CAT hem enfocat el post a productes imprescindibles però molt menys coneguts.

Canviador portàtil

És de les coses que més he fet servir i encara ho utilitzem molt. Vaig tardar mesos a saber que existia i quan ho vaig saber…  Quina alegria!

El vaig comprar per Amazon. Un de molt barat. I ha estat tot un èxit. Fàcil de portar, un color sofert i a la rentadora queda com nou!

Bossa amb joguines

Des de que era ben petit sota del cotxet sempre hi hem dut una bossa amb joguines que hem anat canviant a mesura que es feia gran. Això ha estat molt útil en moments d’espera, en moments en que s’avorreix, a restaurants, etc.

Nosaltres estem molt en contra del telèfon mòbil com a eina de joc per l’infant i per això portem joguines.

La bossa la va fer la meva mare però en pots comprar a qualsevol lloc.

Mussolina

Encara que no hagi donat el pit, quan el nen tenia uns quans mesos vam decidir comprar-ne una i la veritat és que va molt bé. Ens ha servit per abrigar quan feia una mica de fresqueta, per tapar la llum del sol quan volia dormir, etc.

Llumeta a l’habitació

Mai hagués imaginat que la llum petita que s’endolla aniria tan bé. De fet, no vam ni pensar a comprar-la, però els pocs dies d’haver nascut l’Ïu se’ns feia indispensable. No només per ell sinó per nosaltres. Necessitàvem una llum que ens ajudés a guiar-nos quan el nen plorava o volia menjar sense necessitat d’obrir la llum de l’habitació.

Hi ha diferents tipus. Nosaltres tenim un que s’obre quan no hi ha llum i es tanca amb la llum. Però a casa els avis té una llum molt molona que l’ajuda a dormir. Té 3 posicions: sempre encesa, encesa només quan hi ha llum o focus d’estrelles. A l’Ïu li encanta la última posició i sempre cantem una cançó per anar a dormir mentre mirem les estrelles al sostre.

Més endavant faré un altre post amb altres indispensables per tenir a casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *