Qui sóc?

Ser mare. Des de que sóc mare la meva vida ha canviat molt més del que m’esperava. Tot el meu món ha passat a ser el del meu fill. Ara que sóc mare puc afirmar que tenir el meu fill ha estat la millor cosa que m’ha passat mai. I vull compartir amb totes les altres mares i pares la meva experiència com a tal, la meva opinió sobre llocs on he anat amb el meu fill i vivències que crec que heu de saber.

Em presento, em dic Ivette i sóc la mare de l’Ïu. El meu marit, l’Albert,  i jo feia temps que teníem clar que volíem ser pares i ser-ho joves. I vam tenir sort que ben aviat ens vam quedar embarassats de l’Ïu. L’embaràs va ser una etapa ben maca i que penso que s’ha de saber aprofitar, però d’això en parlarem en un altre moment. I sense ni adornar-nos van passar els 9 mesos i va neixer el nostre fill. Veure’l per primera vegada és emocionant, magnífic i sense dubte inoblidable. Si ets mare segur que saps de que et parlo.

Així doncs, aquest blog tractarà sobre els diferents aspectes de ser mare, les coses que mai t’han explicat i crec que totes ho heu de saber, llocs on anar o evitar si vas amb nens. Abans de seguir llegint, vull que tingueu clar que sempre parlaré des del meu punt de vista, la meva opinió és totalment subjectiva.

Així doncs no us perdeu aquest blog que segur que us encanta!