Viatges de llarga trajectòria

A l’últim post us vam explicar alguns trucs pel que fa al menjar del nen alhora de marxar de viatge i en altres moments us vam parlar del viatge a Tarragona. Doncs ara us parlarem del viatge a Burgos.

Llarga trajectòria en cotxe

Si us som sincers l’anada es fa fer molt dura. Va arribar a un punt en que vam valorar si realment havia estat o no bona idea anar tan lluny. El viatge durava pràcticament 6 hores en cotxe. Vam agafar el cotxe als voltants de les 3 i la nostra idea era parar al cap d’una hora aproximadament per dinar i seguir ruta, però a vegades els plans no surten tan bé com un imagina.

Els 5 o 10 minuts de començar el trajecte direcció a Castilla y León el nen va comença a rondinar i d’aquí a plorar. Vam posar-li la pipa reiterades vegades, però seguia plorant. Vam parar i em vaig posar al darrera amb ell per jugar una estona, però seguia plorant. A quarts de cinc vam parar a una àrea a dinar i vam pensar-nos que seria el moment ideal per agafar el nen  i calmar-lo, però no servia de res. Seguia cridant i plorant. Finalment es va mig tranquil·litzar i vam seguir la marxa, però a la poca estona tornava a cridar i a plorar.

Vam decidir parar i donar-li un biberó per veure si així es calmava, tot i que s’havia pres un feia poc més de dues hores. Eren quarts de 6 quan tornàvem a pujar al cotxe… Jo, sincerament, havia perdut l’esperança d’arribar a una hora coherent a Burgos o simplement d’arribar.

A quarts de set de la tarda i quan tot just arribarem a Aragó el nen es va adormir i ja fins l’arribada no es va despertar.

Hotel o Apartament?

A l’últim viatge havíem optat per hotel que no ens va acabar de fer el pes pel tema de que hi havia escales i no hi havia ascensor.

Per aquest viatge vam decidir agafar un apartament amb l’empresa airbnb. ¿Què ens va fer decidir agafar apartament?

  • Agafar un apartament sempre és més econòmic que un hotel.
  • Pàrking.
  • Habitació pel nen amb bressol.
  • Cuina amb microones (ideal per escalfar biberons i verdures).

Personalment, l’experiència d’estar en un apartament em va agradar bastant més que un hotel, ja que tens disposes de més facilitats que un hotel. Però sobretot perquè entre les 8 i les 9 posàvem el nen a dormir i després nosaltres sopàvem (al pis) tranquil·lament. El fet de intentar fer més rutina l’entorn del nen li va anar molt bé.

Moments crítics

Un dels dies que vam estar allà el nen no es va despertar amb bon peu i durant tot el dia va estar rondinant i plorant.

Cuidar el nen un dia que es festa o el cap de setmana sempre és més senzill perquè estem els dos i l’un per l’altre ens podem ajudar. Però quan porta hores i hores rondinant es fa dur pels dos. El segon o tercer dia a Burgos va ser horrible ja que l’Ïu no tenia massa bon dia. Jo crec que es pel fet d’estar tots els dies amunt i avall trencant la seva rutina. Penso que estava cansat.

Justament aquell dia teníem reservat a un Asador per dinar. Just al arribar el nen es va posar a plorar desesperat. Vam donar-li un biberó, tot i que, no li tocava. Però no el va voler. El vam posar a la trona, però tampoc li agradava i el cotxet no estava agust ni volia dormir, però tenia son. Un cop vam demanar el que volíem per dinar, l’Albert va agafar el nen i el cotxet i va sortir al carrer (amb un fred que pelava) a fer dormir el nen. Però no va tenir èxit.

Al final desesperats perquè no es calmava vam assentar-lo a la trona i li vam donar un bastó que havíem comprat per casualitat al nen. Mai abans li havíem donat pa. I va ser tot un èxit. Li va encantar. Així que des d’aleshores cada dia durant l’estància a Castilla y León vam comprar bastonets de pa.

 

Ara que ja hem tornat podem dir que ens ha quedat un molt bon record i ja estem preparats per començar a decidir on anem al següent viatge: Asturias? Galicia? Andalucia? País Basc? O poder França?

Si teniu qualsevol dubte relacionat amb viatjar amb nens no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *