Preparar el menjar per tots els dies de viatge

Fa poques setmanes vam marxar a Tarragona i, com ja us vam dir, va ser tot un èxit. Així que ens hem aventurat a fer un altre viatge, una mica més lluny, a Burgos.

Si ho recordeu, a l’últim viatge us vam explicar que havíem agafat i que havíem hagut de comprar. Ara que tenim una mica més d’experiència (només una mica) em decidit que farem nosaltres el dinar de cada dia del nen, en comptes de comprar-lo ja fet.

L’Albert i jo som persones molt pràctiques. Busquem la comoditat i facilitat alhora de marxar a llocs. Poder el cotxe també ajuda a que siguem pràctic. Quantes menys coses millor.

Seguint la línea de practicitat, hem decidit, amb l’excusa de que marxem de viatge, fer un post sobre preparar el menjar del nen pels dies que estarem fora.

El menjar

Els àpats i el menjar és el que més preocupa als pares alhora de marxar de viatge, ja que sortir de casa significa portar mil i una cosa encara que sigui per anar a comprar el pa.

Com ja hem comentat per anar a Tarragona vam comprar pots de menjar ja fets, però semblava que a l’Ïu no li acabaven d’agradar… Així que vam voler buscar una solució, però… quina?

Un dia, parlant amb altres mares de piscina una d’elles 

em va comentar que ella en comptes d’endur-se la babycook (que és massa gran) i tota la verdura corresponent feia la verdura per tots els dies que marxava a casa i la posava tota en pots de vidre i hi feia el bany maria. La idea em va agradar molt, moltíssim. Així que vaig parlar-ho amb el meu marit i vam decidir fer versió similar.

Vam preparar la verdura per 5 dies amb la Thermomix. Aleshores vam fer dosis petites de la quantitat que ell menja i vam treure la màquina del Lidl que tenim d’envassar al buit. Així que vam anar posant tot el puré a les bosses i les vam envassar al buit. D’aquesta manera el puré durarà molts més dies i no ens haurem de preocupar de comprar menjar.

Sincerament, no va ser pas un procés tan ràpid sinó que passar el puré del pot a la bossa va ser bastant més complicat del que ens pensàvem ja que no podíem tacar la bossa si volíem que es fes el buit. Així que vam tenir la genial idea de passar el puré de verdures del pot a la bossa amb un embut de tota la vida.

Ara només falta que us expliquem que tal l’experiència i si ho tornaríem a fer.

1 thought on “Preparar el menjar per tots els dies de viatge

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *