Trucs per guardar la roba que ha quedat petita

L’Ïu igual que tots els altres nens creix molt ràpid. Fa pocs mesos no pesava ni 3 kg i la seva roba era diminuta, però sense casi ni adonar-nos ja fa talla 12/18 mesos. És impressionant com poden canviar tan sovint de talla els bebès!

Nosaltres em optat per guardar la majoria de roba perquè més endavant ens agradaria tenir un altre fill i així la podrem aprofitar. En el cas de la roba que no m’agrada gaire, que l’Ïu no i ha anat còmode o d’altres motius, la donem a amics i companys que tenen nens més petits que l’Ïu.

Com guardar la roba sense que quedi groga, entri pols o….?

Com ja he comentat, des de que va néixer el meu fill guardo la seva roba com a record i per si més endavant ve un altre bebè a la família.

La roba del meu fill la guardo en caixes a l’altell, és per això que he de tenir-la molt ben guardada perquè hi ha molta pols. Per evitar que entri pols dins la roba i es malmeti el que faig és embassar-la al buit.

Agafo peces de roba de la mateixa talla i de característiques similars. Per exemple: Samarretes de màniga llarga de la talla 6-9 mesos i la embasso tot al buit. I així ho faig amb tota la roba, llençols, pijames, etc.

Un cop embassat i amb un retolador permanent escric a cada paquet que hi ha dins.

Tu quina tècnica fas servir?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *