Trobar l’Equilibri: Entre Ser Mare i Tenir Temps per a Tu

Quan ets mare, automàticament deixes de ser tu i passes a ser la mama de… I com a dones som fortes i super capaces de ser al 100% mares i abandonar-nos com a persona, és a dir, deixar de tenir temps per un mateix.

Ser mare al 100% a temps complet sense permetre’ns el luxe de ser nosaltres mateixos per unes hores, des del meu punt de vista pot acabar passant factura. Ni molt menys parlo de deixar de ser mare; sinó de buscar temps per una mateixa.

A casa, com ja sabeu, som 5, 1 gat i 1 gosseta. I sí, moltes vegades necessito desconectar i ser jo mateixa. Gaudir d’unes hores per mi. I a casa intentem sempre buscar moments per nosaltres. Si que és cert, que al dia a dia jo m’encarrego més hores dels nens i m’encanta, però hi ha moments en que necessito posar paula i recarregar piles.

Quan arriba aquest moment, el meu marit agafes els 3 nens i la gosseta i van a passar la tarda a casa els avis i moltes vegades tornen ben sopat. Jo aprofito per relaxar-me: em faig una dutxa, faig sessió de TV o bé, faig manualitats (que m’apassiona) i quan tornen em dona la sensació de tenir l’energia renovada.

És per això que avui volia parlar d’aquest tema. D’aquest moments per un mateix que tan necessitem. Moments sols, sense parella, sense amics, sense ningú més que un mateix.

I vosaltres teniu moments així?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *