Emoció i reflexió: la decisió de protegir la identitat dels meus fills

Estic emocionada de compartir que recentment vaig ser anomenada en un article del diari EL PERIODICO pel meu blog personal, concretament per la decisió de mantenir protegida la identitat dels meus fills en línia. Aquesta decisió no va ser presa a la lleugera, sinó que va sorgir de la preocupació per la seva privacitat i seguretat.

Quan vaig començar a compartir la meva experiència com a mare en el meu blog, vaig decidir que era important protegir la identitat dels meus fills. La raó és senzilla: volia garantir que creixessin en un entorn digital segur i respectuós. Amb els anys, m’he adonat que aquesta elecció pot afectar la popularitat del meu blog. Molts influencers guanyen milions de seguidors mostrant les seves vides familiars, incloent-hi els seus fills. Tot i això, prefereixo quedar en l’anonimat i tenir seguidors realment interessats en el meu contingut i no en les fotografies o vídeos dels meus fills.

La decisió de protegir la seva identitat ha estat ben rebuda per altres pares i mares, i em sento orgullosa de la influència positiva que puc tenir en aquesta qüestió. És important que com a pares considerem les implicacions de compartir la vida dels nostres fills en línia i prenguem decisions pensades per protegir la seva privacitat.

En el meu blog, continuo compartint les meves experiències com a mare, sempre tenint en compte el benestar dels meus fills com a prioritat. Aquesta experiència m’ha ensenyat molt sobre la importància de ser conscients de la nostra presència en línia i les implicacions que pot tenir per als nostres éssers estimats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *