Una excursió per Sant Quirze de Safaja (adaptat a tots els públics)

Avui a SERMARE us parlaré sobre l’excursió que vam fer fa uns dies per Sant Quirze de Safaja. És una excursió que es pot fer tant a peu com amb en cotxet/bicicleta, etc.

A Sant Quirze de Safaja hi ha un parc que es diu Parc de l’Aigua és ideal per nens. Hi ha un parc molt gran amb tobogans, un castell de fusta per enfilar-se, una caseta per posar-s’hi dins, uns gronxadors i un petit camp de futbol. I també hi ha una zona per fer esport. Tant l’Ïu com l’Alguer van passar una molt bona estona. Al mig del parc hi ha un gran estany amb llúdrigues i alguns ànecs. És un camí que es pot fer perfectament amb cotxet i hi ha pals i pedres per jugar els més grans. A nosaltres ens va agradar molt perquè vam poder fer la volta al costat de l’estany i gaudir de la naturalesa.

A l’hora de dinar vam anar a una zona de picnic molt amagada on només hi estàvem nosaltres. Es tracta d’una zona de picnic situada a la font de Safaja a uns 10 minuts caminant del Parc de l’Aigua. Aquesta zona costa bastant de trobar, però un cop hi ets és un lloc preciós i molt tranquil.

Pels que preferiu menjar a un restaurant al centre del poble hi ha un restaurant que es diu Fonda Safaja i tenen menjar a la brasa a molt bon preu. Nosaltres vam anar a fer un cafetó i ens vam sentir molt a gust.

Nosaltres vam passar tot el diumenge allà amb un nen d’1 any i un de 3. I s’ho van passar super bé. Us ho aconsellem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *