Un regal original


A casa mai ens ha agradat fer-nos els típics regals… No ens agrada regalar un simple jersei o un … Sempre procurem ser originals. Amb el nostre fill intentem fer el mateix tot i que és tan petit que costa força.

Aprofitant que fa poc va ser el dia del pare vull explicar-vos un regal que li vam fer a ell gràcies a la col·laboració de Etoilez-moi.

Fa dies anava molt perduda sobre que regalar al meu marit i pare de l’Ïu pel dia 19 de març. Tenia clar que una part havia d’estar feta pel nen i així va ser. Vam ser un dibuix ben bonic i el vam emmarcar. Li va encantar. Però això era poc….

Vaig estar rumiant. No tenia ni idea. Havia de ser quelcom ben bonic i en certa manera que ho recordés durant molt de temps. Ah i original! Així que buscant per Internet i intentant inspirar-me vaig trobar la pàgina de Etoilez-moi. Es tracta d’una empresa francesa on pots comprar una estrella. Em va agradar moltíssim perquè la vaig poder adquirir de manera online amb tots els certificats corresponents amb format digital.

Per donar un toc creatiu i així donar peu a inventar, en un futur,  històries i aventures pel nen, vaig decidir que l’estrella no aniria a nom del pare, sinó dels tres. És a dir, vam batejar l’estrella amb els cognoms del nen.

La veritat és que aquest regal va tenir molt d’èxit i és un record que sempre tindrà. M’agrada haver regalat això perquè no només és un regal físic (certificats, etc.) sinó que és quelcom simbòlic i en certa manera ple de màgia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *