Tips útils per futures mares

Suposo que igual que m’ha passat a mi li ha passat a moltes mares: comprar coses que creus necessàries pel teu fill i després no ho són o creus que t’aniran bé i no van bé… Avui dedico el meu post a donar consell a totes les futures mares perquè no els hi passi com a mi.

A continuació us faré un llistat de coses que us podran ser molt útils:

Cotxet del bebè

El cotxet del bebè nosaltres el vam estar mirant i remirant. Volíem que fos d’un color neutre i que fos manejable.

No obstant, mai vam tenir present com es plegava. Ni si quedava molt petit plegat o no. I el resultat va ser nefast. Un cotxet molt maco i còmoda però un armatoste alhora de plegar-lo.

Consell: mireu-vos bé un cotxet que us encaixi en tots els aspecte.

Cullera amb dispensador de menjar

Vam posar a la llista una cullera súper xula que dins hi portava un recipient on s’hi posava la fruita o verdura triturades i quan aprestaves sortia.

Mala idea. A mi no em va agradar. I pràcticament no la vam fer servir. Per què? Doncs perquè a vegades no quedava tancada hermèticament i s’escapava el menjar. I de seguida vam notar que no hi havia suficient pel nen. Així que vam acabar anant com totes les altres mares: tupper i cullera.

Intercomunicadors / Vigila bebès

És un estri que es fa servir moltíssim, sobretot quan el nen és més gran i ja dorm a la seva habitació.

Nosaltres quan va néixer l’Ïu vivíem a un pis molt petit. I vam decidir comprar un intercomunicador senzill. Anava perfecte, però ara que ens hem canviat de pis realment és quan veiem que no és una bona idea… Desafortunadament perd molt la senyal i fa que hagim d’estar constantment alerta de que realment estigui anant o no. Per sort, quan l’Ïu dorm costa que es desperti, però igualment és necessari un bon intercomunicador bo.

Així que si us heu de comprar un, mireu que sigui de molta distància i de bona qualitat.

El nostra és marca Nuvita.

Cubell còlics

Abans de néixer vam informar-nos sobre els còlics dels bebès i vam creure oportú comprar un cubell molt eficaç contra els còlics.

Va ser un error. L’Ïu afortunadament mai ha patit còlics i per tant mai hem fet ús d’aquest cubell. De fet, l’utilitzem per posar la roba que hem de planxar. Així que us aconsello que fins que no arribi el moment no el compreu ja que si us passo com nosaltres és tirar els diners…

En pròxims post parlarem de coses indispensables per comprar quan tens un nadó i joguines que no val la pena comprar. No us els perdeu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *