Trucs per fer els millors menjars triturats

No us ha passat alguna vegada que heu fet el gran descobriment i sou l’últim “mico” haver-ho descobert? O quan ho descobreixes i saps que mai més podràs tornar a viure sense això?

En aquest post us parlaré del nostre GRAN “DESCOBRIMENT”. Vaig tard, ho sé. El nostre segon fill i ho descobrim ara… L’Alguer ha fet els 6 mesos i toca introduir l’alimentació complementaria. Com ja sabeu nosaltres no volem fer BLW (a causa d’una mala experiència amb l’Ïu) i hem optat altra vegada pel menjar triturat. Quan el gran era petit feia grans tongades de puré i les congelava. ERROR! Amb l’Alguer vaig començar a fer el mateix, però ell em deia que m’ho menges jo. Ja sabeu que el puré triturat i congelat té una altra textura. L’Alguer és més llepafils amb això.

Doncs fa uns dies quan estava preparant els puré pels pròxims dies, el meu marit navegava per internet. Estava al meu costat i de cop i volta va fer el GRAN DESCOBRIMENT: fer el bany maria als “potitos” sense fer-lo.

Es tracta de fer el puré amb total normalitat i quan està molt calent posar-lo en potets deixant 1 cm de marge. Aleshores els tanques ben tancats i els poses al revés. I els deixes 24 hores així. Passades les 24 h els pots posar a la nevera o al congelador. A la nevera duren 15 dies i al congelador 1 mes. La textura i el color queden perfectes tan amb la fruita com amb la verdura.

A mi personalment m’agrada molt fer-ho amb la fruita ja que no queda malmesa i el color es queda perfecta. Poso: poma, pera i plàtan.

Ho coneixeu? “Mano de santo”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *