Ruta fins la Font del Frare (apte per cotxets)

Buscàvem una excursió divertida i entretinguda i al mateix temps apte per anar amb el cotxet “gemelar” i la vam trobar!! Una fantàstica sortida per fer el cap de setmana amb familia o amics!

Situat al Parc Natural del Montseny, una mica més amunt de Santa Fe del Montseny.

El camí comença a Can Casades, des d’allà pots escollir molts recorreguts diferents. En el nostre cas i al anar amb cotxet vam haber d’escollir l’adaptada. Es tracte d’un petit circuit pensat pels més menuts d’1,05 kg per un caminet esfaltat (ideal pels cotxets). Al voltant del caminet hi ha camí de terra paral·lel perquè els nens puguin gaudir de la natura. Durant el trajecte vas seguint el riu i en ocasions el passes per sobre amb bonics ponts de fusta. L’Ïu s’ho ha passat molt bé tirant predres al riu, agafant pals i trepitjant les fulles que havien caigut dels arbres. I pels que teniu gossos també és el lloc idoni.Al final del circuit arribes a la font del Frare. Es tracta d’una petita font molt antiga al voltant d’un banc.

Una excursió pel Montseny molt aconsellable pels més menuts. De fet, hem tingut forces problemes perquè l’Ïu anés al cotxe ja que ell volia seguir jugant amb pals i pedres.

Vosaltres coneixeu alguna altra ruta adaptada a cotxets per fer amb els nens?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *