Les frases més divertides de l’Ïu (casi 3 anys)

Ara que l’Ïu ja parla molt i es fixa en tot el que l’envolta és d’allò més divertit escoltar com parla i com veu el món. A mi em fascina i crec que hauríem d’aprendre més dels infants.A continuació us escric un recull de moments inèdits.

Situació 1.

El pare li diu en broma a l’Ïu :-Ets un xulin al “cuadrado”.Ell molt indignat ve cap a mi i em diu:-Mama, el papa m’ha dit cuadrado… Això no es diu.El pare li torna a repetir el mateix. I ell molt enfadat li contesta:- No es diu “cuadrado” es diu Ïu.

Situació 2.

Tornàvem amb el cotxe de nit. La nostra idea era que els dos nens dormissin i així fer el viatge més còmode per ells i per nosaltres. Però l’Ïu no tenia son i mirava per la finestra. De cop ens diu molt serio :- La lluna no te ulls, ni nas, ni boca. Si no té boca no pot parlar… I tampoc té calçotets ni tita. El seu pare i jo encara riem. 

Situació 3.

Durant el confinament sortíem molts cops al balcó a que ens toqués l’aire i molts dies veiem helicòpters. La seva teoria era:- Mama, aquest avió va a casa a veure la seva mama. Això ho feia amb tot el que veia: ocells, gatets, etc. 

Situació 4.

Estem a casa sopant i l’Ïu molt serio diu:- L’Angy (la gosseta dels seus avis) no pot jugar perquè és un gos. 

I els vostres quines sortides tenen?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *