Teories de la vida segons els nostres fills

Escoltar els nens parlar és magnífic tenen unes ocurrencias brutals. Tenen una forma de veure la vida molt diferent a la nostre i moltes vegades és molt millor. Per això durant les últimes setmanes he anat fent un recull de les diferents teories dels meus fills.

Teoria 1: la mort.

Mama, saps que si una persona es mor i va al cel, pot escollir no anar-hi i per tant, no morir-se? Saps com? És molt fàcil, agafant-se molt fort en alguna cosa que pesi mol i així no podrà anar al cel.

Teoria 2: `Pokemon

Els pokemon no tenen pigues perquè si en tinguessin serien persones.

Teoria 3: el foc

Us poso en situació. Anàvem amb cotxe cap a l’escola i hem vist que hi havia fum a la llunyania; com que anàvem sobrats de temps vam decidir acostar-nos-hi per veure’l. Era un home cremat unes llenyes. I la teoria de l’Ïu ha estat:

Com que hi havia tanta (tanta tanta!!) llenya ahir a la nit. Aquest matí el vent ha decidit que s’havia de cremar i per això s’ha posat a cremar. I hi havia un home molt aprop mirant-s’ho.

Teoria 4: el tio i el bosc

Mama, si marxem a viure al poble seria molt millor perquè tindríem el bosc al costat i així podríem anar a buscar el tio al bosc i no es presentaria a casa com ara. Si vols li podem demanar als reis una casa nova o et dono els meus diners i els del meu germà i ens la comprem. Seria super xulo anar al bosc i trobar-nos el nostre tio allà. Oi mama?

Aquests ha estat un recull d’algunes de les teories, però si veig que agrada en faré més, ja que els nens són grans raonadors. I els vostres fill@s quines teories us han explicat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *