Ens tatuem les empremtes dels nostres fills

Fa temps que la meva parella i jo ens volíem fer un tatuatge conjunt, quelcom especial i únic per nosaltres. Teníem clar que havia de ser algo molt nostre, havíem de tatuar-nos alguna cosa que ens unis al inici o durant tots aquests anys de relació. De seguida vam tenir clar que volíem que el tatuatge tingués a veure amb els jocs de taula, ja que sempre ens han agradat i en tenim més de 100 a casa.

Vam fer esborranys de tota mena, vam buscar per internet idees del que volíem, etc. però res ens acabava de fer el pes al 100%. Finalment ens vam decidir per tatuar-nos els ninots del joc Carcassone. Aquest joc ens ha acompanyat sempre. Però el veiem molt buit, li faltava alguna cosa. I un dia fent dissenys i esborranys vaig tenir la idea de plasmar les empremtes dels nens juntament amb els ninots. I poc a poc en va sortir la idea.

Llavors vam fer una recerca de qui ens ho podria fer, ja que és quelcom bastant complicat perquè té molt detall. Però aleshores vam trobar a la Paula i ella, experta en aquesta mena de tatuatges, ens el va fer. Vam estar casi 2 hores per tatuatge i la veritat és que no ens va fer gens de mal i ha quedat super bé. Va utilitzar agulles molt fines, de les que es fan la micropigmentació. I ara estem en el procés de curació i n’estem molt contents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *