Sensació de cansada per falta de magnesi

Et notes cansada? No pots amb tot? El dia a dia se’t fa una muntanya? 

A moltes persones (siguin mares o no) els costa moltíssim poder complir amb tot. El treball, la familiar, les tasques de la llar, etc. Et passa a tu? 

Avui us vull explicar la meva història. A mi em va passar alguna cosa semblat. No podia abastar-ho tot: la casa, el treball, etc. Estava preocupada perquè abans si podia. Va resultar que el meu problema és que el meu cos necessitava un suplement de magnesi. Saps el que és i els beneficis que aporta?

Què és el magnesi? 

El magnesi és un mineral que participa en moltes reaccions químiques del nostre organisme. A més està present en molts aliments que mengem diàriament, com: cereals, fruita seca, hortalisses, llegums i verdures. 

Sens dubte, una alimentació saludable i variable és garantia d’un organisme sa i amb un òptim nivell de magnesi. No obstant això, en ocasions, no és suficient. I això és el que em va passar a mi. 

Causes per les quals el cos necessita més magnesi

Com us he explicat en ocasions una alimentació sana i equilibrada no és suficient… Això és a causa de la ingesta d’alguns medicaments que afecten als nivells de magnesi, dieta desequilibrada, estrès, embaràs, excés d’esport, etc. 

En el meu cas, va ser a causa de l’embaràs que va conduir al meu cos a tenir nivells molt baixos de magnesi. Llavors vaig decidir buscar per Internet per veure si el que m’estava passant era normal o no. Vaig trobar una publicació de laboratoris Boiron on explicava que entre les embarassades és molt típic trobar-se en la mateixa situació que jo. També recomanava aportar al cos un extra de magnesi. Cal dir que, a més, el meu ginecòleg i la meva llevadora també m’ho van aconsellar. I així va ser, vaig comprar els complements alimentaris amb magnesi que em van aconsellar i de seguida vaig notar millora.

Em van ajudar a disminuir el meu cansament i fatiga. Jo els que vaig comprar van ser els Magnesium DUO de Laboratoris BOIRON i us explico el perquè. 

Quin complement alimentari escollir i per què?

No tots els suplements són iguals. I perquè sigui un bon complement alimentós amb magnesi haurem de tenir en compte el següent: 

  1. Elecció de les sals de magnesi (el carbonat t’assegurarà una aportació òptima en magnesi i el glicerofosfato et garantirà una bona tolerància digestiva). 
  2. Incloure altres vitamines com les del grup B (B1, B6 i B12) i PP, ja que contribueixen al funcionament normal del sistema nerviós i la funció psicològica normal.
  3. Incloure Seleni i vitamina I que ajuden al funcionament correcte del sistema immunitari. 

Com ja us he dit, jo vaig escollir Magnesium DUO de Laboratoris BOIRON perquè reuneix tots els requisits que us he comentat anteriorment i és l’únic que aporta al nostre organisme 225 mg de magnesi al dia. 

Personalment, si estàs embarassada o tens molta fatiga t’aconsello prendre’t les càpsules diàries recomanades. Jo de seguida vaig notar canvis i em vaig sentir molt millor. (S’ha de prendre un comprimit després d’esmorzar i dos després del sopar en adults majors de 12 anys).

Així que per finalitzar aquest article sobre el magnesi únicament afegir que ha arribat el moment de dir… Adéu fatiga!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *