Roba: realment passa de germà a germà?

Tothom parla que quan tens fills poden passar-se la roba. I sí, tenen raó. Però mai es té en compte tota la roba que es fa malbé entremig. Jo he arribat a la conclusió que com més gran es fa el nen o la nena menys aguanta la roba i quan hi ha una peça de roba que li encanta ja no hi comptis.

Nosaltres fem el nostre dia a dia en un entorn rural i com us imaginareu estan tot el dia tirant-se per la sorra, el fang, etc. Així que la roba poques vegades la pot aprofitar algun altre germà o cosina. Sobretot per part de l’Ïu que està tot el dia tirant-se per tot arreu.

Com que nosaltres no rebem roba pels nens, almenys pel gran, sempre intentem comprar roba en descompte o a preu molt baix. És a dir, si veiem que una botiga està de rebaixes intentem comprar-hi roba. Sobretot per l’any següent (d’això ja us vaig fer un post). I intentem no comprar roba de marca o bona ja que sabem que la duració serà poca.

També heu de tenir en compte que si no queda trencada per la sorra, queda tacada per pintura o qualsevol altre element extern i no sempre es fa net.

I els parxes pels forats moltes vegades no són suficients a casa nostre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *