Reutilitzar roba

Nosaltres som fermament creients del re-aprofitament de les coses i és per aquest motiu que a casa comprem i venem coses de segona mà. Des de fa casi 10 anys (molt abans de que naixessin els nostres fills) vam començar a vendre cosetes per diferents plataformes i quan van neixer els nens vam començar a comprar coses: una hàmaca, un parc de jocs, un interlocutor per tenir els nens en tot moment controlats quan dormen, etc.

Però amb el tercer fill, la situació econòmica, etc han fet que les nostres despeses es multipliquin exageradament. Suposo que una mica com tothom. I comprar roba per 3 nens i dos adults es una despesa important. Si que és cert que intentem aprofitar el màxim la roba dels germans i fins i tot, tenim amics que des de fa ben poquet ens passen la roba. Què bé! Però a vegades s’ha de comprar roba que fa falta (jaquetes, pantalons, etc) o els nens volen algún conjunt en concret. Per exemple, l’Alguer vol alguna coseta del Mickey i l’Ïu de superherois o Spiderman. Així que també els hi comprem acord amb els seus gustos. Però moltes vegades, abans de comprar-lis alguna peça de roba nova, els hi comprem de segona mà a Vinted. I per nosaltres igual. La veritat és que de moment totes les vegades que hi hem comprat hem obtingut resultats excel·lents.

Així que des de fa un temps moltes de les coses que ens fan falta les comprem per aplicacions de 2a mà o bé en mercats. Cal dir, que les úniques cosa que no comprem de segona mà és la roba interior i les sabates.

La roba interior ja us ho podeu imaginar… Però les sabates és algo sagrat. Sobretot en els nens. Els peus estan en constant creixement i cada peu té la seva forma i posició. Si posem unes sabates d’una altra persona és f`àcil que el peu en creixement s’adapti a les sabates que ja havien agafat la forma del peu de l’altre nen o nena.

I vosaltres també creieu en el re-aprofitament de les coses? Nosaltres també aprofitarem per comprar les joguines de Nadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *