Molló Parc: una activitat per nens

Fa temps que no us parlo d’una activitat per fer amb nens i no serà pas perquè no en fem, el contrari. Però aquesta mereix esment.

En un dels caps de setmana que estàvem amb la caravana a un camping francès vam decidir anar a passar el dia a un parc natural anomenat Molló Parc a prop de Camprodon.

A diferència del Zoo, aquí està ple d’animals dins del seu hàbitat que viuen en espais molt grans. De fet ens va cridar molt l’atenció que els animals menys perillosos passejaven lliurement pel parc. Nosaltres no ho vam intentar, però imagino que podríem haver-los tocat.

El recorregut es pot fer en un matí i és apte per cotxets (menys una petita zona). Durant el trajecte pots donar menjar als conills i les gallines o passejar en poni, òbviament pagant un extra. La volta amb poni costa 5€ per nen i donar menjar crec que uns 0,50€. Aquesta part als meus els hi va encantar.

A meitat del recorregut hi ha un parc perquè juguin els nens, uns lavabos i unes taules per poder menjar. I just a l’entrada al parc natural també hi ha una zona de picnic, uns lavabos i un bar (preu força correcte).

Durant la visita vam veure diferents animals, com ara: l’os, el lloc, el gat salvatge, cabres, conills, lludrigues, fures, burros, etc.

És una activitat que tan els nens com nosaltres vam gaudir moltíssim. I 100% aconsellable. Això sí, si aneu a l’hivern abrigueu-vos bé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *