Què és la torre d’aprenentatge?

Coneixes que és la torre d’aprenentatge? L’has vist mai? La vaig descobrir per casualitat mentre xafardejava Instagram i em va cridar molt l’atenció. Vaig decidir buscar informació.

I sabeu què? La vam demanar per reis i ara no sabríem viure sense ella.

La torre d’aprenentatge és una estructura de fusta: una mena de torre amb proteccions a cada costat perquè l’Infant no caigui. No pesa gaire així que es pot moure a qualsevol punt de la casa.

La torre d’aprenentatge és bàsicament una alçadora per nens. Per tal de que arribin a tot arreu.

Per què serveix?

La torre d’aprenentatge té diferents utilitats. Jo crec que depèn de l’edat del nen@ es farà servir per una cosa o una altra.

Actualment, nosaltres la utilitzem per rentar mans i dents. A ell li encanta. I s’ho pren com un joc. Quan veu la torre es posa molt content i crida: dents-dents. Així que com us imagineu la fem servir constantment.

Hi ha families que tenen nens més grans que l’utilitzen per ensenyar a cuinar els més petits, per ajudar als pares en tasques de la casa, etc.

Personalment, penso que la torre d’aprenentatge és molt útil per l’Infant i fent-ne un bon ús pot ser quelcom molt profitós per l’educació del nen@.

On comprar-la?

Nosaltres vam buscar moltíssim on comprar-la, però no vam arribar a trobar cap pàgina web . Al final vam decidir buscar per Instagram i vam anar a parar a una pàgina que es diu  Cor de Fusta. Ens va agradar i ens van contestar de seguida a totes les preguntes. Així que ens vam decantar per aquesta empresa.

Vam poder escollir color. I ens va agradar el blanc.

Tarden aproximadament una setmana a entregar-te el producte ja que el fan especialment per tu i ens va costar 93€ amb enviament inclòs.

Aparentment pot semblar que és car, però creieu-me que ho val. Ja que es tot de fusta i pintat. A part de ser una cosa que es fa servir moltíssim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *