Com distreure a un bebè durant un vol

Ara que s’acosta setmana Santa i en res l’estiu molt de nosaltres aprofitem per fer sortides amb els nostres fills.

Últimament m’han preguntat molt sobre que fer amb un bebè durant un vol amb avió. Jo no en sóc experta,  ni molt menys. Però si que em viatjat amb el nen (15 mesos) amb avió. Remarcar que tampoc hem fet trajectes de més de 3 hores…

Avui us vull explicar què vam fer perquè es distragués durant tot el trajecte. Des de que ens vam asseure a l’avió fins que en vam sortir. I penseu que al anar amb nen tens prioritat i entres primer. Per tant, és més estona que ens estem dins.

Cal de previsor. Què cal portar?

Jo moltes vegades peco per ser massa previsora i porto moltes més coses de les que calen. Però en casos així crec que és necessari.

Jo portava un saquet ple de joguines. Les seves preferides. I com que havíem fet cagar el tió el dia abans portaven algunes de noves que sempre va bé perquè les descobreixin mirant i jugant.

En el sac hi havia: un comandament de TV de joguina que fa servir de telèfon (a mi no m’agrada però li va cagar al tió i ell li encanta!), una pissarra portàtil amb uns guixos, uns cubs de plàstic per apilar, unes peces de fusta per muntar i desmuntar, el seu peluix preferit i un parell de cotxes de fusta.

A part del sac dúiem una tablet amb cançons del Pot Petit descarregades perquè els veies. A l’anada va ser genial perquè mirant el dibuixos es va adormir fins casi al final del trajecte.

Per altra banda, també portàvem aigua, pots de fruita ja preparats i palets de pa per si tenia gana o es volia distreure.

Durant el vol

Durant el vol d’anada va dormir així que no vam tenir masses problemes i va ser un vol fàcil.

La tornada va ser diferent. Potser perquè estàvem convençuts de que s’adormiria i no ho va fer. L’avió no havia ni sortit que ell ja rondinava. Volia moure’s, caminar i descobrir. Vam donar-li un palet de pa, però quan s’ho va acabar va tornar a les mateixes. Vam posar-li música i una estona es va distreure, però després rondinava de nou. Al final vam optar per jugar. Vam jugar a amaga la mà i fer-la sortir per una màniga de la jaqueta, vam jugar a fer pessigolles, a fer el tatanet, a… Crec que els vam provar tots. Fins que vam arribar.

Quan vam arribar, va caure rodó.

Anècdotes

  • Durant el vol es va fer caca… Doncs si hi ha canviadors. Minis , però hi ha. Nosaltres vam tenir la sort de trobar-lo net.
  • Vam fer-nos amics de la dona del costat del nostre seient i vam estar jugant tots junts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *