Com recuperar el cos després d’un embaràs?

https://m.asmred.com/e/378134139/28821

Diuen que el cos d’una dona que ha estat embarassada tarda un any a recuperar-se i tornar a ser com el d’abans de tenir fills. Sincerament, crec que és un mite. La panxa inflada i els pits més caiguts no tornen al seu lloc. O això és el que penso.

Imaginava que al sortir de l’hospital faria panxolina però que ben aviat podria posar-me els pantalons normals (no pre-mama), però no. Desitjava posar-me uns pantalons normals i ho intentava una vegada i una altre, però era desanimar-me constantment.  En el meu cas no només era qüestió de pes sinó que estava inflada…

Coses que influeixen abans i durant el part per recuperar-se millor

Hidratar-se bé la pell i lluitar contra les estries des d’un bon començament ajuda moltíssim. Estic convençuda que no es poden evitar determinats efectes, però cuidar la pell és important. Jo des del minut que vaig saber que estava embarassada vaig posar-me diàriament crema per les estries. I la veritat que pràcticament no em van sortir.

També és important no abandonar-se durant l’embaràs. Se que és fàcil dir-ho i que quan estàs embarassada (sobretot a l’últim trimestre) la gana i la sed s’apoderen de tu: pensen per tu, mengen per tu, etc. Però jo sempre aconsello menjar sa i posar molta força de voluntat. Jo no ho feia massa,però per sort tampoc em vaig engreixar.

Apart de l’alimentació durant l’embaràs és aconsellable moure’s i fer esport. Jo no en vaig fer ja que vaig patir molt mal d’esquena i ciàtica. Però sempre que sigui possible és necessari anar a caminar i fer algun altre exercici que no sigui de risc.

Què es pot fer per recuperar el cos després de l’embaràs?

Com és lògic el que millor va per tornar a tenir una silueta similar a la d’abans d’estar embarassada és:

  • Tenir una alimentació sana i equilibrada
  • Fer exercici
  • Tenir paciència perquè tot torna al seu lloc.

Vosaltres que heu fet per tenir el cos com abans? Ho heu aconseguit?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *