Perquè etiquetar la roba dels nostres fills?

Una cosa tan òbvia com etiquetar la roba és imprescindible per a no perdre-la. Avui parlarem d’això ja que últimament he tingut algun “sustillo” amb aquest tema. 

Abans de començar la guarderia no m’havia plantejat mai comprar etiquetes per a la roba i posar-les-hi, ja que era pràcticament impossible perdre res, però des que ho apuntem a la guardi se’m va obrir un món nou… 
He provat diferents formes d’etiquetar la roba i objectes. Però per descomptat em quedo amb una empresa que m’agrada molt que es diu StickerKid ja que tenen una àmplia gamma d’etiquetes diferents i a un preu molt econòmic. Us parlo d’aquesta empresa perquè en la seva pàgina web tenen packs d’estalvi que vénen amb diferents estils d’etiquetes totalment personalitzades. Pots posar un dibuix que vulguis de les plantilles que tenen, un color de fons i un color de tipografia i també una tipografia.

Abans de conèixer aquesta empresa ho posava amb una beta o planxava un tipus de beta que havia de no anava molt bé i la beta significava perdre una estona cosint-la i moltes vegades el deixava per a més endavant i no ho feia… Pel que un dia porti a Ïu a la guardi com tots els matins. Després del col·legi el nense’n va amb la seva àvia fins que acabo de treballar. Així que quan ho vaig anar a buscar anava vestit diferent però no vaig pensar que s’havia fet caca casa la seva àvia. Al cap d’uns dies en veure que no em portava la roba li ho vaig preguntar i em va dir que ella no l’havia canviat. Així que la roba de Ïu estava perduda… I era nova! El dilluns següent parli amb la seva professora i no li sonava… Així que ja vaig donar per fet que la meva roba estava perduda. Al final la van trobar i no la vam perdre.

Veient això, decidim buscar alternatives i just va aparèixer Stickerkid que ens va regalar a Sermare.cat un kit d’etiquetes per a provar amb Ïu i sí, aquestes etiquetes escolars van ser la nostra salvació. Adéu a perdre la roba i adéu a pintar amb retolador el nom en els objectes! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *