Contes que tracten sobre un germanet/a

Com alguns de vosaltres ja sabreu (i d’altres encara no) estem esperant un bebè. Així que l’Ïu d’aquí uns mesos tindrà un germanet o una germaneta. Des del minut 0 vam explicar-li que tindria un germanet i que la mama a la panxa hi portava un bebè que d’aquí uns mesos sortirà.

Ell és conscient que hi ha un bebè a la panxa (tot i que a vegades diu que el porta ell o el papa) i li fa petons, l’abraça, etc. No obstant, ens adonem que no és realment conscient de que aquest bebè és de veritat i que més endavant sortirà de la panxa.

Així que vaig estar pensant en com podríem tractar el tema i finalment em vaig decidir pels contes. Hi ha bastants contes que parlen sobre tenir un germanet o una germaneta. Vaig estar llegint webs, blogs i “foros”  i al final ens vam decidir per un llibre que es diu:

Dins la nostra mama

Es tracta d’un llibre molt visual. A cada pàgina hi ha la panxa de la mare i es veu com va creixent i es pot obrir una finestreta de la panxa i es veu el bebè. A mesura que avances el llibre veus que el bebè es va fent més i més gran fins que ja no hi és i està a les mans de la germana (que és qui narra la historia).

A l’Ïu li encanta, sempre se’l mira i busca el bebè. Però no se si realment ho associa amb la realitat.

A l’escola bressol de l’Ïu també ens han aconsellat un altre llibre per tractar sobre aquest tema que es diu:

Baby Pop. La història de com vas arribar al món a mida real

Es tracta d’un llibre Pop Up on a cada pàgina es veu la mira real del bebè a mesura que va creixent a la panxa de la mare.

Nosaltres personalment no el tenim, però ens han aconsellat comprar-lo perquè l’Ïu comenci a entendre que hi ha a la panxa. Així que segurament l’acabarem comprant.

Per les famílies que esteu a la mateixa situació que nosaltres o que ven aviat hi estareu, no us perdeu aquests dos llibres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *