Mòbil o tablet pels més menuts de la casa. Si o no?

Els que ens coneixeu sabeu que a casa i fora de casa està totalment prohibit l’ús d’aparells electrònics i, per tant, l’Ïu ho està aprenent així.

Molta gent (desafortunadament molta gent) m’ha dit que és una tonteria i que quan vas a llocs va molt bé donar-li el mòbil o la tablet i que miri dibuixos. I nosaltres ens hi neguem. Ara per sort comencem a veure la llum, ja que l’Ïu ha començat a entretenir-se amb cotxes i colors quan estem dinant o prenent quelcom fora de casa.

Per altra banda, hi ha un moment en que si que li posem la tablet. I és quan fem llargs viatges en cotxes. Considerant llargs viatges a trajectes de més d’1 hora i mitja.

El tió de l’any passat li va cagar una tablet, però no és una tablet normal és una tablet dormilega (així li hem explicat). Durant l’any dorm i només surt quan fem viatges llargs o anem amb avió i durant tot el trajecte està en funcionament (només dins del cotxe o avió) i un cop s’acaba el viatge se’n torna a dormir.

Gràcies a aquesta tècnica hem viatjat a Marroc, Burgos, País Basc i Cantabrià.

Jo, personalment, us aconsello aquesta tècnica. És increïble perquè ell mai demana el mòbil per dibuixos ni la tablet (ell li diu tele) i només a casa mira en Mic, però molt de tan en tan.

I vosaltres li deixeu el mòbil o la tablet?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *