L’economia domèstica es debilita amb l’arribada dels fills

L’arribada d’un fill a casa és de les coses més boniques que poden passar a una família. Mai oblidaré l’arribada de l’Ïu i suposo que tampoc oblidaré la del nouvingut al febrer.

Quan són tan petits les despeses no són tan elevades com ho són més endavant. Recordo que compràvem la llet a farmàcies online per evitar despeses extres. Destacar que ens van receptar una de les llets més cares del mercat…

Però ara que ja és més gran tenim moltes més despeses: l’escola, la roba, les joguines, llibres, menjar,etc. Quan un infant neix, tothom regala roba i joguines. Però això deixa de passar quan el fill o la filla es fa més gran.

Com podem estalviar?

A casa sempre hem estat una família bastant avançada en temes ecommerce i, gràcies a això, ens hem estalviat forces diners. És per això i per culpa dels problemes econòmics que hem hagut de fer comparativa de preus per poder tirar endavant.

Va arribar un punt que ens vam posar seriosos i vam decidir que era el moment de posar punt i final a “malgastar” i ens vam haver d’estrenyer el cinturó.

A continuació us exposarem un seguit de coses que hem hagut de canviar per tal de que la nostra economia no es vegi tan afectada i sobre tot perquè aviat tindrem un altre nen.

Bolquers: hem canviat de marca. Abans utilitzàvem els de la marca Dodot i n’estàvem molt contents. Vam provar diferents marques i finalment ens vam decidir pels bolquers de l’Aldi. Ja que són els que millor li van i el preu incomparable.

Black Friday i Amazon PrimeDay: els regals de nadal, aniversari, sant, etc. aprofitem per comprar-los pel Black Friday o per l’Amazon PrimeDay i així aprofitem les ofertes. A més a més, va molt bé perquè no et gastes tots els diners al desembre. Per exemple, vam comprar un regal de reis pel juliol. I en el cas del futur fill li vam comprar alguns biberons.

Despeses de la llar: fent números ens vam adonar que hi ha certes coses que paguem molt i per tant, vam decidir donar-hi un cop d’ull i en alguns casos en hem canviat de companyia. Per exemple, la llum i el telèfon ens hem canviat de companyia. Gràcies a això ens estalviarem molts diners i en el cas de la llum també em posat discriminació horària.

Seguros: igual que passava amb les despeses de la llar també em vist que en algunes coses pagàvem molt més que altres persones i també hem canviat de seguro. Per exemple, seguro de la llar i seguro de la moto del meu marit. Gràcies a aquests dos canvis ens hem estalviat uns 250 € anuals.

Evitar algunes despeses: despeses com roba (sobre tot per nosaltres, pel nen només hem comprat si ha fet falta), restaurants i bars (s’ha acabat anar a dinar o a sopar fora), compres impulsives, canviar de supermercat (fins ara anàvem sempre el Caprabo per comoditat, ara anem al Lidl i Aldi).  

I vosaltres com ho feu per poder tirar endevant sense que l’economia es vegi afectada negativament?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *