La mágica història de com hem deixat el xumet

Finalment, ha arribat el moment de dir adéu a la pipa. Com ja hem explicat al instagram, sense planificació hem tret la pipa a l’Ïu.

Com ho hem fet?

Us ho expliquem. Però abans us faré un resum de perquè hem decidit de forma improvitzada treure-li.Feia molts dies que l’Ïu perdia les pipes per tot del pis, estàvem tot el dia buscant-les. Fins que, avui, alhora de la migdiada no les trobàvem per enlloc. Veient l’hora que era, hem decidit que anés a dormir i ja la buscaríem nosaltres. Però sabeu què? Ho tenia molt clar, sabia que l’havia perdut i no s’ha preocupat gaire. El seu pare i jo ens hem dit: si s’adorm li treiem per sempre. I sí, s’ha adormit. Així que adéu xumet. Hem buscat com bojos totes les pipes i un cop reunides (més de les que pensàvem) les hem amagat/llençat. I hem decidit inventar una història per fer màgic el moment de d’acomiadar el xumet.

Voleu conèixer la història?

Quan l’Ïu s’ha despertat, l’hem avisat que alguna cosa extranya havia passat a casa. Que havíem rebut una nota de veu al mòbil que era per l’Ïu. La nota de veu deia:

Hola Ïu, saps qui sóc? Sóc el tió, si si el tío. Aquell que tan pegaves per Nadal i que tantes coses et va portar. Avui a la tarda, mentre dormies he vingut a casa i he agafat les teves pipes. Saps per què? Doncs perquè hi ha molts nens que les necessiten i tu ja ets gran i no et fan falta. A més a més, m’he fixat que sempre les perds. I saps que vol dir això? Doncs que ja no la necessites, que ja ets gran! Però a canvi, t’he portat un regal. Gràcies per les pipes, ens veiem per Nadal i recorda sempre la cançó: tió, tío, caga turró…

La nota de veu era amb veu distorsionada. I la cara de l’Ïu ha sigut impressionant. Estava al·lucinant. Súper content. I com que el tió no li ha dit on era hem decidit buscar el regal. I l’ha trobat!! Per sort teníem els regals de Sant des de fa mesos i li hem donat un dels regals: una cafetera i una torradora. L’han embogit. I ja no ha demanat més per la pipa. Ni alhora de dormir.

Per què hem escollit el tió?

Primer ens hem plantejat l’opció de que fos la fada de les dents, però hem pensat que si no la coneixia no ho entendria tan bé. Així que hem optat pel tió. I, a més a més, li encanta perquè cada dia ens fa llegir el conte del tió de Nadal.

Vosaltres quina història vau fer per treure-li el xumet? 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *