És possible col·locar 3 cadires a un cotxe petit?

Aquesta pregunta me l’he fet milers de vegades. I segurament moltes més famílies que, com nosaltres, també són familia nombrosa. Quan tens el primer fill o el segon és relativament fàcil posar les cadires al cotxe, però què passa quan hi ha 3 fills? No sempre és viable canviar-se el cotxe.Jo em trobava amb aquest problema. Savia que sempre que no es poden dur 3 cadires darrera hi ha l’opció de posar una davant, però per mi és algo que no em causa seguretat. A més a més, t’impedeix portar ningú més al cotxe.

Què vam fer nosaltres? Davant la negativa de canviar-me el cotxe tant per un tema d’orgull com per un tema econòmic vam decidir visitar la botiga de Mataró Noari Kids (també està a Barcelona). Es tracta d’una botiga de puericultura especialitzada en cadiretes de cotxe a contra marxa. Els hi vam explicar la situació: tenim un cotxe força petit on hi han de cabre 3 cadires.

És possible? Estava convençuda que em tractarien de boja, però no. L’home, que si no recordo malament es deia Albert, ens va dir que tot era mirar-ho. Ens va proposar 3 cadires: dues d’un mateix model i una diferent, totes elles força estretes. Això sí, si volia posar les 3 darrera hauria de ser sense isofix, és a dir, amb cinturó. Garantitzant la seguretat de les 3 cadires gràcies als 3 punts. de subjecció. Després d’explicar-nos les 3 cadires va procedir a provar-les al cotxe. Per sorpresa meva hi van cabre les 3 al darrera i ja les hi vam deixar instal·lades. La veritat és que vam estar unes 2hores i mitja a la botiga. Escollint, provant i instal·lant. I el servei en yot moment va ser excel·lent. Alhora de pagar ens van fer un descompte del 5% per ser família nombresa.

Els dos fills meus grans hi van super contents a les cadiretes, a veure quan neixi el petit si també hi va tan. còmode.
I vosaltres on heu comprat les cadiretes del cotxe? 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *