Activitats per fer a l’estiu amb nens petits

L’estiu i les seves hores lliures fa que moltes vegades augmentem les hores de televisió. Nosaltres som els primers i per això avui us proposo algunes activitats per fer amb els més petits i per passar una bona estona en família i evitar les pantalles.-

Parcs. Nosaltres optem sempre per dedicar una estona al parc. Normalment és la primera cosa que fem a la tarda i així després estan més disposats a fer recados que a nosaltres ens fa falta. S’ha de. buscar la mesura justa perquè no vagin massa cansats.-

Platja o llocs amb sorra. Els jocs de platja sempre són una bona alternativa per passar una agradable estona. Nosaltres juguem a fer castells i a buscar tresors, però sempre dependrà dels gustos de cada nen. Els nostres, per exemple, no són massa amants de les pilotes.

Estels. Aquesta activitat ha estat un èxit tan pel gran (casi 4) com pel petit (1,5 anys). És una forma diferent i divertida de passar una bona tarda en familia. L’únic problema és que els nens es barallen per fer-lo servir. Això si sempre amb supervisió.

Porras amb xocolata. Nosaltres cada any fem un esmorzar d’estiu. Consisteix en anar a un lloc típic de porras o xurros amb xocolata i fem un bon esmorzar en familia. A ells els hi encanta. Això si només 1 cop a l’estiu ho fem.

Excursions. Tot i que aquest any no n’hem pogut fer ja que estic apunt de. parir, cada any fem excursions interessants per ells. De moment les que més agraden són les visites al castell o a l’esglèsia (en el nostra cas esta a dalt de tot del poble).

I vosaltres quines activitats feu amb els vostres fills petits?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *