Ens comprem una “comanche”

Fa temps que buscàvem quelcom que ens encaixes per poder viatjar amb els nens a un preu raonable, ja que Airbnb o Hotel s’encareix molt quan la familia augmenta.

Així doncs fa un parell de mesos vam decidir-nos i ens vam comprar una “comanche”. Sabeu que és? És una mena de tenda que es porta amb remolc i és alçada.

La veritat és que mai havia viatjat en càmpings ni havia dormit en una tenda. I per mi ha estat una gran inversió. La vam comprar per wallapop i ens la van vendre amb molts accessoris: taula, cuina, matalassos, avance, terra del avance, estris de cuina, jocs de taula, etc.

Avantatges de tenir una comanche sent familia
nombrosa :

  • Un cop muntada hi ha molta amplitud.
  • Els 3 nens poden dormir al mateix llit. Almenys mentre siguin petits. La comanche està composta de 2 llits de matrimoni generosos.
  • Muntar la part de la tenda és molt ràpid i senzill.

Desavantatges de tenir una comanche sent familia nombrosa:

  • Muntar l’avance és complicat i requereix d’una bona estona, sobretot amb els nens.
  • Desmuntar-ho tot es fa complicat, ja que un cop guardat no es pot tornar a treure, a no ser que tornis a muntar la comanche.

Només us he parlat de la comanche pròpiament, però més endavant us parlaré dels avantatges i inconvenients de viatjar en campings sent familia nombrosa. I la nostre experiència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *