Els divertits casi 2 anys

Els dos anys té moments molt complicats i la famosa crisis: les rabietes. Les odioses rabietes. Però també té moments màgics i moments que ens encantaria immortalitzar.

L’Ïu està apunt de deixar enrere l’any i … i començar amb els temibles dos anys. No obstant avui us vull parlar d’aquesta edat i del seu divertit vocabulari.

A vegades és molt dur se mare d’un nen d’aquesta edat, però d’altres (moltes) és genial i molt divertit. A vegades me’l miro tan petit i capaç de fer tantes coses i d’entendre’n tantes… Que, com a mare, se’m cau la baba!

I avui us vull fer una petita llista de les paraules que més diu i de com les pronuncia per tal de fer-vos treure un somriure.

Primer us diré la paraula i després com ell la pronuncia. I si ho pronuncia bé us posaré el perquè he posat aquesta paraula a la llista.

– Iogurt: gur.

– Suc: sud.

– Galeta: galleta.

– Caca:  la seva paraula preferida.

– Pipi: també és la seva paraula preferida. I moltes vegades es baixa els pantalons per dir que vol fer pipi. Tot i que després no li surt res. A tothom que passa li diu que fa pipi o que té pipi i a vegades fins i tot es baixa els pantalons, o banyador davant la gent.

– No. Sempre el té a la punta de la llengua. Sempre està disposat a dir-lo.

– Brut: but.

– No ta: l’utilitza per dir per exemple: “iaia no ta” i això ho diu amb tothom. Segons ell mai hi ha ningú a la seva classe, ni professora ni companys.

– Vull aigua: vui guagua.

– Ocell: un avió! (I d’aquí no el treus).

– Cotxe: chocha.

– Vaixell: un choca (I tampoc el treus d’aquí).

I els vostres fills quines paraules “tunejen”?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *