Test Embaràs vs Test Ovulació

La prova d’embaràs o test d’embaràs es una proba que mira una hormona del nostre cos que es diu gonadotropina coriónica humana (GCH), aquesta hormona es produeix durant l’embaràs i apareix a la sang i a l’orina de les dones embarassades. Hi ha test que et detecta inclús fins a 10 dies després d’engendrar.

En canvi, el test d’ovulació miren a través de l’orina el pic més alt de l’hormona lutienizante (LH) que es crea entre 24 i 36 hores abans d’ovular.

Mentre que el test d’embaràs està fabricat per detectar únicament l’hormona GCH, els test d’ovulació detecten tan la GCH com l’homona LH, per tant, en algunes ocasions poden donar positiu al detectar l’hormona del embaràs i no el d’ovulació.  Per tant, el test d’ovulació pot detectar abans l’embaràs que un test d’embaràs.

Actualment hi ha una gran part de les futures mares de la societat que fa servir els test d’ovulació per saber si estan embarassades o no, ja que el preu que suposa comprar un test o un altre és realment molt diferent. Sigui com sigui sempre s’aconsella visitar al teu ginecòleg per tal de que porti un seguiment de l’embaràs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *