Coneixem el Bosc Encantat de Gurb

Fa uns dies uns amics ens van proposar fer una escapada: anar a passar el dia fora. No vam necessitar més informació per saber que hi volíem anar. Tenen nens així que és genial per l’Ïu ja que llevat l’escola bressol, música i natació no té contacte amb altres nens. I menys quan es tracta de fer coses que no siguin rutinàries.

Ens van proposar anar a passar el matí al bosc encantat i després anar a dinar. I la veritat és que va ser un dia ben especial. I per això us vull fer un post aconsellant anar a visitar el bosc encantat.

El Bosc Encantat de Gurb es troba a poc més d’una hora amb cotxe de Barcelona. És el lloc ideal per deixar enrere l’asfalt i entrar en el silenci de la naturalesa. Aquest lloc és molt divertit pels nens per la quantitat de figures que hi ha amagades entre arbres, pedres i racons. Hi ha animals de tota mena, fades, dracs, etc.

Nosaltres anàvem amb dos nens de 5 i 8 anys i dos nens d’1 any i la veritat és que va ser molt emocionant per ells. Tot i que els petits no s’adonen massa es el moment perfecte per fer-los caminar, pels més grans és una experiència ben divertida. Des del meu punt de vista, aquest bosc ajuda als nens a observar, a conèixer animals i al mateix temps a fer esport.

Com a inconvenients cal dir que nosaltres vam actuar com a pixa pins i ens vam endur el cotxet pensant que seria un lloc còmode per caminar i la veritat és que és totalment desaconsellable. De fet hi va haver lloc on vam agafar el cotxet per un costat i el nen per l’altre. Així que el meu consell és: NO l’agafeu i porteu MOTXILLA !!

Finalment comentar que si hi aneu no us oblideu d’agafar la càmera perquè segur que la fareu servir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *