Compres a Aliexpress pels petits de la casa

Hi ha molta gent escèptica a comprar productes a Aliexpress perquè són procedents de Xina. Doncs si ho són com ho són la majoria de roba, complements, etc. Avui dedico el post a productes que he comprat pel meu fill o relacionat. Abans de seguir, vull afegir que hi ha coses de puericultura com tema de biberons, pipes, etc. que no les compraria mai a Aliexpress.

Disfresses

Portem dos anys seguits comprant les disfresses de l’Ïu a Aliexpress ja que hi ha molta varietat a molt bon preu.

El primer any vam comprar una de presoner (12€) i el segon any una de pirata (12,58€). Els dos anys hem quedat molt contents amb la compra i el nen anava maquíssim!

Si us animeu a comprar disfresses sempre és aconsellable agafar una talla o dos més de la que fa el nen.

Portabebès (cadireta de cintura)

Una de les altres coses que he comprat (tot i que no he fet servir gaire) és el portabebès (7,87€). No és una motxilla per portar el nen (mai la compraria no ergonòmica) sinó que es tracta d’un cinturó que es posa el pare o la mare. Aquest cinturó porta una base que serveix per assentar el nen i així no haver de sostenir-lo a pes.

Roba    

He comprat força coses de roba pel nen. Sobre tot complements. El meu consell és que compreu 1 talla o dues més.

De roba vaig comprar una mena de mono sencer de color negre molt xulo (2,73€). El vaig comprar per portar sempre dins del cotxet per si es tacava i l’havia de canviar. La veritat és que em va ser molt útil i era de cotó molt agradable. 

El que també he comprat en diferents colors són buf (calcetes pel coll) a 1,41€. La veritat és que ens ha anat molt bé durant tot l’hivern. I també són de cotó.

També hem comprat baberos i ens han anat molt bé. Hi ha molta varietat. A mi em van costar 1,20€ cada un.

Decoració Aniversari

Per l’aniversari de l’Ïu vam comprar part de la decoració per Aliexpress . Nosaltres ens vam decantar pel clàssic: Happy Birthday (2,57€) però hi ha molts models i tipus diferents.

Canviador portatil en forma de maletí

Aquesta és l’última cosa que he comprat per Aliexpress. Es tracta d’una mena de maletí (4,45€) que és per posar els bolquers, les tovalloletes humides i les cremes. Jo el vaig comprar per deixar-lo al cotxe ja que sempre que marxem sense el cotxet tenim alguna emergència.

Joguines

Joguines n’he comprat ben poques. Ens costa confiar en la qualitat. Però fa uns dies vaig veure uns cotxes petits de joguina que anaven dins d’una bossa. Costaven 3,5€ i en venien 6 així que vaig decidir comprar-los per portar-los en el cotxet. [Destacar que nosaltres estem en contra dels telèfons i el nen sempre que anem fora juga amb joguines i no amb el telèfon].

Quan li vam donar li va encantar. Es va passar tot el dinar jugant i també la resta d’adults que érem en el restaurant dinant.

Sac per les joguines

Potser és de les coses que més m’agraden. Es tracta d’uns sacs de tela amb diferents estampacions que utilitzem per posar-hi les joguines. Tenim en total 4. Tres són rodons i alts (7,09€) i els fem servir per posar-hi tot tipus de joguines. I en tenim un de quadrat i més baix (5,64€) que el fem servir per posar-hi els contes.

A mi personalment m’encanten. Els trobo molt bonics i còmodes.

Si aquest post us agrada us escriure més post parlant sobre Aliexpress i lloc econòmics on comprar productes de puericultura. M’agradaria afegir que aquests són alguns dels productes que he comprat a Aliexpress, però també he comprat molts d’altres coses per mi o el meu marit: roba, sabates, clauers, bolsos, carcasses pel mòbil, gadgets de cuina, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *