Viatjar al Deltebre amb nens (molt) petits

Fa uns dies vam estar de “mini-vacances” pel Deltebre. Van ser les primeres vacances sent família nombrosa.

Quan era per la zona vam buscar per Internet coses que fer amb nens, però en lloc vaig trobar res per fer amb famílies com la nostra, en què el fill més gran té 4 anys, el mitjà 22m i el petit 3m. Òbviament, les rutes en bicicleta queden totalment descartades (pel més petit de tots). Sigui com sigui, ens ho vam passar molt bé i voldria fer-vos unes recomanacions de excursions que SI es poden fer amb canalla tan petita.

Creuer pel Delta de l’Ebre

Aquesta activitat va ser una de les preferides dels meus fills. Es tracta d’una petita ruta amb vaixell d’uns 40 o 45 minuts en què t’expliquen tot allò que veus.

És una excursió que emociona molt als nens. En el nostre cas en particular, la durada va ser un pel llarga pel fill mitja.

El preu (temporada baixa) va ser de 9 o 9,5€ per adult. Els nens menors de 5 no paguen.

Punta del Fangar

Aquesta va ser una excursió fins el far del Fangar. Són en total uns 4 km per la platja. És una excursió molt agradable, almenys el dia que vam anar nosaltres (desembre).

En el nostre cas, vam optar per agafar el cotxet doble. Spoiler: cagada! El cotxet costava bastant de portar i al cap d’una estona teníem els braços destrossats. En aquest cas us aconsellaria portejar.

Els nens ho van gaudir molt perquè corrien i feien dibuixos a la sorra i saltaven per les dunes. Una passada!

Nosaltres vam estar 1h i mitja i no vam poder arribar perquè els nens estaven esgotats i era l’hora de dinar i tenien gana…

Ampolla

La llàstima de viatjar a l’hivern és que de seguida es fa fosc. I per això aprofitàvem les tardes per visitar pobles/ciutat. Aquesta visita ens va agradar molt, ja que és molt bonic. Vam estar passejant pel passeig i els nens van poder correr tranquil·lament pel passeig.

Dunes de Riumar

Una excursió curta, però molt bonica són les dunes de Riumar. Hi ha una passarel·la per veure-les totes i en alguns llocs els nens poden anar a jugar-hi. Els nostres els hi va encantar. I a una de les “entrades” a la passarel·la per veure-les hi ha un parc amb una zona de picnic molt xula pels nens. Els nostres s’ho van passar super bé.

En aquest cas es pot fer perfectament amb cotxet, tot i que nosaltres vam optar en portejar tot el que vam poder després del petit problema amb el cotxet a la ruta del Fangar.

Mirador del Garxal

Aquest passeig és molt bonic i molt tranquil si es fa a l’hivern. Es pot fer amb cotxet perfectament.

Un dels majors atractius pels meus fills va ser poder caminar al costat del riu i tirar-hi pedretes.

Al final hi ha el mirador de Garxal. És bastant alt però es pot pujar perfectament i gaudir de les vistes.

Flamencs

Una parada obligada son els flamencs. Són espectaculars i si et fixes bé els pots trobar a forces llocs. En aquest cas vam anar a veure’ls amb el cotxe i vam parar a fer unes fotos mentre els 3 nens feien la siesta al mateix cotxe.
Si que heu de tenir en compte que no es poden veure d’aprop.

Sant Carles de la Ràpita

Una de les tardes vam anar a veure Sant Carles de la Ràpita. Vam visitar tot el port. És espectacular i molt gran. Vam veure molts vaixells i la part que més va impressionar al nostre fill gran va ser la zona de la pesca.

Cambrils

Ja de tornada, vam parar a passar la tarda pel bonic poble de Cambrils. Hi havia molt ambient. Vam passejar pel passeig i després pel port. I quan el sol ja havia marxat ens vam deixar perdre pels carrers interiors. Hi havia moltes botigues. En una de les places hi havia un enorme “tio vivo” de l’estil d’abans. Era preciós. Òbviament va ser parada obligada i per 3,5€ cada un van pujar-hi.

I aquest seria una mica les activitats més destacades que vam fer i que us aconsellaríem.

Respecte l’allotjament ens vam hostejar a un apartament Airbnb. Si voleu més informació de l’apartament només m’ho heu de demanar.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *