Quan la Castanyada troba Halloween: Com hem adaptat les nostres tradicions

A casa nostra, la Castanyada sempre ha estat una tradició arrelada. És un moment de l’any que esperem amb entusiasme, quan les fulles cauen i l’olor de les castanyes rostides omple l’ambient. És una celebració que ens recorda les arrels de la nostra cultura i el valor de la família.

Però aquest any, hi ha hagut un petit gir en les nostres celebracions. El nostre fill gran, amb els seus ulls plens d’emoció, ens va demanar si podia anar a fer el famós “truco o trato” pel poble. Està fascinat per la idea de vestir-se com a algun personatge terrorífic i recollir dolços pel veïnat. Sempre havíem mantingut la tradició de la Castanyada, fins aquest any. Tot i que sabíem que aquest moment arribaria.

Finalment, hem decidit adaptar-nos i permetre que el nostre fill gaudeixi d’aquesta nova experiència.

Així que, aquest any, a casa nostra, celebrarem tant la Castanyada com Halloween. Tindrem les nostres castanyes rostides, panellets i vi dolç com sempre, i també gaudirem de les rialles i la diversió que ens proporcionarà Halloween. Serà un dia carregat d’emoció, i estem preparats per acceptar aquest canvi en les nostres tradicions.

Aquesta experiència ens ha fet adonar que les tradicions poden evolucionar i adaptar-se, i que el més important és compartir moments especials amb els nostres. Així que, mentre seguim celebrant la Castanyada, també obrim les portes a aquesta nova tradició, que ens recorda la importància de viure el present i abraçar els canvis.

I vosaltres que celebreu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *