Pollastre amb Pera     

Hem decidit estrenar-nos amb receptes ja que havíem caigut al espiral de les verdures triturades fent un dinar monòton pel nen.

No se si és que som massa inexperts, si tenim pocs coneixements de nens o si no tenim cap amic amb fills (tot i que em conegut gent fantàstica que te fills) i, per tant, ens falta contrastar informació… Però fins ara el menjar del nen era: una pila de verdures i un tallet de carn o peix fet al vapor, tot ben triturat i amb una mica d’oli d’oliva.

L’altre dia mentre navegàvem per Internet vam anar a parar a una pàgina web on estava ple de receptes per bebès. Eren receptes obvies, però que a nosaltres no se’ns havia passat pel cap. Així que després de valorar-ho, hem decidit fer un nou apartat al Blog sobre receptes i així entre tots farem la carta d’aliments dels nens ben amplia.

Et recordem que si tens receptes interessants només t’has de posar en contacte amb nosaltres i així podrem publicar la teva recepta.

Avui parlarem explicarem la recepta del pollastre amb pera (com a segon plat d’un àpat).

Ingredients:

  • 1 tallet de pollastre de 30 o 40 gr
  • 1 pera

Recepta:

  1. Agafem una olla petita i hi posem aigua.
  2. Fem bullir l’aigua.
  3. Un cop estigui bullint hi introduïm el tallet de pollastre perquè es vagi fent.
  4. Uns minuts més tard, i sense treure el pollastre, hi posarem la pera. La pera a d’estar pelada i tallada sense el cor ni les llavors.
  5. Deixem que es vagi fent a poc a poc. De seguida veureu que el pollastre ha canviat de color.
  6. Passat uns minuts, comproveu que la pera estigui tova i el pollastre fet.
  7. Si és així ja podreu treure-ho tot de l’olla i ho posarem a un recipient pla.
  8. Ho triturem tot i ho posem al plat.

El vostre fill ja s’ho pot menjar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *