Manualitats per fer a casa durant l’estiu

Els 3 mesos de vacances dels nens fa que tinguin moltes hores lliures i fàcilment augmenta l’ús de pantalles en el seu dia a dia. A casa nostra també passa… I és per això que hem començat a fer manualitats ben diferents i divertides perquè els nens i nosaltres passem una bona estona en família. 

Pintura dactilars. Es tracta de pintar-se els dits amb diferents colors i deixar l’empremta dactilar al paper i a partir d’aquí dibuixar animals, persones, etc.

Teatre d’ombres. Amb una llanterna enfocant a la pared fer formes amb les mans i fer una petita obre de teatre o jugar a endevinar quin animal fem amb les mans.

Polseres amb gomes. És tracta de fer polseres o collarets amb gonetes de colors. Podem fer-la de molts colors o bé, fer agrupacions de colors.

Pintar pa de motlle. Aquesta és una activitat amb doble fil. Per un costat es tracta de pintar amb colorants alimentaris (barrejats amb aigua o llet) el pa de motlle. Fer divertits dibuixos. L’altre fil de l’activitat és preparar el berenar o esmorzar. S’agafa el pa de motlle pintat i es posa a la torradora i llavors es pot untar amb xocolata, mermelada, mantega, etc.

Pìntar-se la cara i el cos. És una activitat que ja us he parlat en ocasions anteriors. És una activitats que els hi agrada molt i és molt creativa. Només necesites colors especials per la cara. I deixes els nens que es pintin lliurament. És una activitat molt divertida i amb aigua marxa sense problemes. També hi ha l’alternativa de pintar-se els uns als altres.

Collars de macarrons. És tan fàcil com agafar macarrons i posar-los amb una goma elàstica per fer-ne un divertit collaret. Els més creatius sempre poden optar per pintar-los amb rotularos o pintures.

Pintar samarretes. Agafar samarretes bàsiques que es tinguin per casa i pintura textil. I pintar lliurament el que es desitjo a la samarreta o bé, utilitzar plantilles per fer un dibuix més exacte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *