L’importància de la música

Quants de vosaltres utilitza la música en el seu dia a dia? Quants de vosaltres els hi posa música als nens durant el dia? Quin tipus de música els hi poseu?

Jo mai havia sigut gaire amant de la música, de fet li tinc (millor dit li tenia) un cert recel. Però des de que va neixer l’Ïu vaig anar canviant aquesta forma de veure la música. I ara que tinc 3 fills puc dir que la música a casa és una eina imprescindible i amb ella aconseguim grans coses.

No parlo de posar-lis als nens el vostre grup de música preferit o l’última cançó de moda o el Pot Petit o aquella cançó infantil que s’ha posat de moda a l’EB… Això segurament ho fem tots en algún moment o altre. Jo parlo de la música relaxant: d’aquella llista de l’spottify que ens acompanya en tots els moments de la vida dels nostres fills i és que en el nostre cas, la música és miraculosa.

A les poques setmanes de neixer l’Ïu ens van regalar o vam comprar (ja ni m’enrecordo!) un ninot de música que feia llum i música a la vegada. Aquell ninot ajudava al nen a dormir. I la veritat és que “mano de santo”. Des d’aquell dia li posàvem sempre per dormir i ens ajudava molt. El feia relaxar i poc a poc s’adormia. Com us imaginareu l’Alguer i en Lluís també en tenen un.

Però no sempre podem endur-nos el ninot als llocs, ja que ocupa bastant. Així que un dia remenant el spotify vam descobrir la LLISTA. Una llista de cançons molt relaxans. Sabeu per què ens ajuden? Ens ajuden a que els nens es relaxin quan estan molt nerviosos, ens ajuden a adormir-se quan estan passat de rosca o no volen dormir, ens ajuda a…

I vosaltres els hi poseu música?

Artícles relacionats:
LA JOGUINA DE VTECH QUE ENS HA SALVAT LES NITS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *