Indispensables per anar de camping amb 3 fills petits.

Anar de càmping amb tres fills petits pot ser una experiència meravellosa per a tota la família, però també pot ser una tasca desafiadora. Per assegurar que tots els membres de la família tinguin una estada còmoda i agradable, és important portar els articles essencials. Aquests indispensables són tenint en compte que anem amb caravana. Com a mare i amb la poca experiència en acampar amb tres fills petits, aquí us deixo una llista de les coses indispensables que cal portar (a mi m’hagués anat molt bé tenir-la):

  • Sac de dormir i coixins: És important tenir un bon sac de dormir per a cadascun dels membres de la família i coixins còmodes per a una nit de son reparador. Encara que a la caravana hi hagi calefacció no ens podem confiar i sempre cal anar preparat. També són vàlids els nòrdics.
  • Ropa d’abric: Inclou jaquetes, jerseis, gorres i guants. Sempre dependrà de l’època de l’any. Nosaltres anem tot l’any. S’ha de tenir en compte que es fa molta més vida a fora i els matins i els vespres sempre refreda més.
  • Lot / “llanterna”: Una “llanterna” és essencial per a quan es fa fosc i per a les excursions nocturnes. Assegureu-vos de portar bateries addicionals i una per cada nen. Els nostres gaudeixen molt buscant tresors per la nit i investigant. De fet nosaltres tenim 2 llanternes per nen, ja que li donen molta utilitat.
  • Repel·lent d’insectes: Els insectes poden ser un gran problema al càmping. Porteu repel·lent d’insectes per mantenir els mosquits i altres insectes allunyats.
  • Jocs i joguines: A casa nostres és super imprescindible. Portem joguines aptes per la sorra. Cubells, pales, rasclets, etc. També portem cotxes de joguines i pilotes. Però també és important portar jocs de taula i jocs més tranquils. Als meus els hi encanta pintar o fer algun joc de taula. I a l’estiu també és important, portar joguines d’aigua.
  • Bicicleta: aquest és el més important. La bicicleta ens permet a tots moure’ns per tot arreu i visitar nous pobles i ciutats. Però als meus fills també la fan servir per fer voltes pel camping. Això si sempre controlats d’on estan.
  • Kit de primers auxilis. Els meus fills sempre acaben fent-se alguna rascada amb una mica de sang. Per tant, sempre portem un kit amb els bàsics per netejar i desinfectar les ferides que es van fent.

Amb aquests articles essencials, podeu estar segurs de que la vostra estada al càmping amb els vostres tres fills petits serà una experiència divertida i memorable per a tota la família. Recorda que el més important és gaudir de la natura i de la companyia.

Quins són per vosaltres els vostres indispensables quan aneu de camping?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *