Coses que feiem amb el primer fill i no amb els altres

Al llarg de la maternitat hi ha coses que anem canviant o deixem de fer. Bé sigui perquè veiem que realment no és necessari o bé perquè per comoditat ja no es fa.

Doncs en el post d’avui parlarem sobre aquelles coses que feiem amb el primer o segon i ja no fem ara amb un tercer.

  • Els graus de l’aigua. Quan tocava l’hora del bany un dels dos sempre posava un termòmetre d’aigua i posava l’aigua acord a la temperatura ideal. Només ho vam fer amb el primer.
  • Amb el tercer els banys pròpiament han desaparegut i ara fem dutxes relaxants amb el nen sobre nostre. Quan tens 3 fills el que no tens és temps així que aprofitem i ens dutxem els 2. Quan encara hi ha menys temps ens dutxem els 3 nens i algú de nosaltres 2 amb ells per avançar. Però això passa poques vegades.
  • La llet del biberó del primer sempre la calentàvem a la temperatura ideal. A partir del segon l’aigua és a temperatura ambient.
  • Amb el primer el menjar era sa i sense sucres. Alguns aliments fins els 2 i altres fins els 3 o 4. Amb el 2n fill això es complica perquè vol el menjar del gran. Amb el 3r encara és més complicat… Penseu que en Lluís ja ha provat alguna cullerada de gelat o xocolata. Els seus germans no poden evitar donar-li.
  • Amb el primer les rutines són molt importants i les siestes encara més. Almenys a casa nostra. Amb el segon intentàvem mantenir les seves siestes. Amb el tercer hi ha molts dies que trenquem la rutina de la son per les activitats dels grans…
  • La TV. Amb el primer fins els 2 anys no vam posar-li res de TV. Òbviament amb els altres 2 no ha sigut per res així.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *