Avui us vull parlar d’un plat sa i equilibrat. És ideal per tota la família. Es tracta d’un plat típic de Murcia. Sincerament mai l’havia sentit, però una noia me’n va parlar i vaig decidir fer-lo i la nostra sorpresa va ser que estava: BONÍSSIM !
Ingredients:
- 400 gr de carbassó 400 gr de ceba
- 70 gr d’oli
- Sal
- Pebre
- 4 o 5 ous (jo en poso 5 perquè és un plat per tots 3)
Recepta:
- Posem a la Thermomix el carbassó (amb pell) i programem 2 segons, velocitat 4. Ho retirem i el reservem.
- Posem a la Thermomix la ceba i programem 3 segons a velocitat 4. I amb la espàtula baixem les restes de la ceba.
- Afegim l’oli i la sal i programem 15 minuts a temperatura Varoma amb gir a l’esquerra i velocitat collera.
- Agreguem el carbassó, la sal i el pebre. Programem 20 minuts a temperatura Varoma, gir a l’esquerra i velocitat collera.
- Finalment, incorporem els ous i el programem 2 minuts a temperatura Varoma, gir a l’esquerra i velocitat collera.
El meu consell és que us el mengeu al mateix moment ja que és més bo! Espero que el gaudiu i ja m’explicareu la vostra experiència amb aquest plat!