Cuinar Zarangollos amb la Thermomix

Avui us vull parlar d’un plat sa  i equilibrat. És ideal per tota la família. Es tracta d’un plat típic de Murcia. Sincerament mai l’havia sentit, però una noia me’n va parlar i vaig decidir fer-lo i la nostra sorpresa va ser que estava: BONÍSSIM !

 Ingredients:

  • 400 gr de carbassó 400 gr de ceba
  • 70 gr d’oli
  • Sal
  • Pebre
  • 4 o 5 ous (jo en poso 5 perquè és un plat per tots 3)

Recepta:

  1. Posem a la Thermomix el carbassó (amb pell) i programem 2 segons, velocitat 4. Ho retirem i el reservem.
  2. Posem a la Thermomix la ceba i programem 3 segons a velocitat 4. I amb la espàtula baixem les restes de la ceba.
  3. Afegim l’oli i la sal i programem 15 minuts a temperatura Varoma amb gir a l’esquerra i velocitat collera.
  4. Agreguem el carbassó, la sal i el pebre. Programem 20 minuts a temperatura Varoma, gir a l’esquerra i velocitat collera.
  5. Finalment, incorporem els ous i el programem 2 minuts a temperatura Varoma, gir a l’esquerra i velocitat collera.

El meu consell és que us el mengeu al mateix moment ja que és més bo! Espero que el gaudiu i ja m’explicareu la vostra experiència amb aquest plat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *