Còlics: què fer?

Sempre havia escoltat a parlar dels còlics i no us negaré que els temia. Per sort els havíem anat esquivant fins al naixement d’en Lluís. Estava convençuda que tampoc els viuríem.

Patapam! Còlics! I no una mica no… Sinó dia i nit. És desesperant veure el nen així i no poder fer massa cosa…

Així que davant la nova situació ens hem hagut d’informar i cal dir que també hem fet unes quantes visites al pediatre. I per això us vull parlar sobre quins mètodes fem servir nosaltres per ajudar a pal·liar el malestar del petit Lluís.

  1. Colimil. Es tracta d’un complement alimentari de diferents components naturals que afavoreix la digestió del lactant. No se si realment va bé o no, però per tal de que el nen es calmi el que faci falta.
  2. Colikind. Es tracta d’un medicament homeopàtic que calma el malestar.
  3. Banyera còlics. Existeix una banyera especial pèls còlics que imita la sensació de dins la panxa de la mare. Quan està molt neguitós el posem a dins amb aigua. Alguns dies si està una mica i d’altres es posa a xisclar desesperat.
  4. Massatges. Cada dia o aprofitant al sortir de la banyera anticòlics, fem un massatge per calmar-lo. Jo utilitzo uns olis especials de la marca Weleda.
  5. Braços. Molts braços. Aquesta és la que millor funciona. Jo el porto molt en braços o bé, el poso boca avall sobre meu perquè es calmi. Normalment és relaxa molt.

Vosaltres quins trucs feu servir? 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *