El coixí de lactància, imprescidible per l’embaràs

cucut-cojin-lactancia-ser-mare

Avui us vull parlar sobre el coixí de lactància. Si us sóc sincera mai havia cregut necessari comprar-ne un. De fet, el veia com quelcom nascut del marketing. Però quan estava al tercer trimestre de l’embaràs em van aconsellar comprar-me’n un per poder dormir a les nits. I la veritat és que em va anar perfecte. 

Em posava de costat i entre les meves cames i braços i posava el coixí i semblava que dormia millor i l’esquena no em feia tan de mal. 

Aleshores va néixer l’Ïu i jo em creia que tenia el millor coixí de lactància, però anava errada. El meu coixí de lactància no era massa còmode per donar al pit al meu fill. A part, agafava uns mals d’esquena terribles. Era desesperant! Em sentia mala mare, incapaç de donar el pit sense patir… Finalment, em van regalar un coixí de lactància diferent. Més ben dit: EL COIXÍ

 Cojin Vichy beige Cucut SerMare Lactancia  

El coixí de lactància ideal.

Com us estava explicant, em van regalar un coixí de lactància molt peculiar. No tenia el típic forma de “xurro”, de fet era més aviat rígid.  
Aquest coixí de la marca Cucut mamá&bebé està dissenyat exclusivament per aguantar y ajudar al procés de lactància, al mateix temps que ajuda a tenir una bona posició corporal (esquena, cervicals, etc). La duresa del coixí es la adequada perquè el nado se senti còmode

La veritat és que mai havia vist un coixí així però em va anar de perles per poder seguir donant el pit al meu fill. M’assentava, em col·locava correctament el coixí i finalment hi posava el nen i apa, a menjar!

Com ve sabeu més endavant vaig deixar de donar el pit perquè no tenia suficient llet. Així que vam optar pel biberó. També vaig seguir utilitzant el coixí de lactància i tant jo com l’Ïu ens sentíem molt a gust. I ens permetia seguir amb el vincle mare-fill.

Així que si esteu buscant un coixí per poder donar el pit al vostre fill/aus aconsello el de la marca Cucut, ja que per mi és dels millors que he tingut. A més de que no ocupar massa espai i incorpora una bossa que pots portar a tot arreu. A més, jo personalment no l’he provat, però també tenen un coixí ergonomic per posar els nadons que no està gens malament. L’has provat? Què t’ha semblat? A nosaltres ens encanta :). 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *