Biberons: quin triar i perquè

Com sabeu alguna vegada us he explicat que no he pogut donar el pit i per això sempre hem fet lactància artificial.. 

La lactància artificial ens ha permès conèixer una àmplia gamma de biberons: tipus, marques, mesures, etc. El nostre fill Ïu s’ha tornat un expert selector de biberons. Hi ha marques que li han agradat, unes altres li han encantat i alguns simplement no ha volgut ni provar-les. I com us podeu imaginar hem fet una gran inversió en tipus, marques, tetines, etc. 

Però avui us parlaré d’un biberó molt curiós que li va agradar molt al nostre nen. Es tracta d’un biberó de la marca Dr. Brown’s que és 2 en 1. És un biberó que inclou una tetina de silicona de nivell 3 i un boquilla de silicona suau. És ideal per a passar del biberó al got. 

Per què aquest biberó i no un altre d’una altra marca?

Com ja us he explicat hem fet una gran inversió en biberons, però de tots els que hem comprat mai cap havia vingut amb tants complements i funcionalitats.

El fet de ser tan complet fa que sigui un dels nostres preferits. 
Encara que aparentment pugui semblar un biberó normal, no ho és.

Aquest biberó ve amb: 

  • Tetina de silicona (100%) nivell 3. 
  • 1 filtre de silicona (100%) molt suau, similar als gots de transició. Ideal per a passar del biberó al got. 
  • Ve amb un netejador per al sistema de ventilació.

Es caracteritza per: 

  • Biberó de boca ampla de 9 oz / 270 ml.
  • Sistema de ventilació completa per a facilitar la salut del bebè. Reduint els problemes alimentaris i afavorint la digestió i preservant les vitamines de la llet. 

Per què li agrada al nostre petit? 

Al meu petit li agrada molt aquest biberó per dos motius principalment: 

  1. Té tetina de silicona (no li agrada res les altres). 
  2. La forma del biberó l’ajuda a agafar-lo millor. Els que són totalment llisos li costa una mica sobretot quan està ple. 

Per què ens agrada a nosaltres els pares?

A nosaltres ens agrada per moltes coses diferents, però us seré sincera del perquè m’agrada molt, com a mama, aquest biberó de Dr Brown’s: normalment quan anem de vacances portem biberons per a tot. I amb aquest biberó pots evitar-ho. Ja que pots usar-ho per a la llet per l’esmorzar i sopar, però també com a biberó d’aigua per a utilitzar durant els menjars. 

També ens agrada que compti amb un sistema de ventilació encara que aquest és extraïble. Nosaltres no ho traiem ja que permet aconseguir tots els avantatges i beneficis per a la salut del nen. I ajuda a reduir els problemes alimentaris i afavoreix la digestió. Ja sabeu que per a nosaltres és molt important perquè Ïu té molts problemes digestius. 

Així que si encara no has provat aquests biberons del Dr Brown, te l’aconsellem. Són molt útils.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *