Activitats per fer amb família

Ara que és estiu i tenim molt temps lliure i ganes de sortir i passar-ho bé, us vull proposar una activitat que vam fer fa uns dies que agrada a petits i grans.

El dia de la mare em van regalar una sortida al Museu BIG FUN de Barcelona. Així que ahir ens vam decidir a anar-hi els 3. I la veritat que ens va sorprendre com s’ho va passar de bé l’Ïu.

Aquest Museu no és un museu convencional com els que estem acostumats a veure, sinó que és un museu per tocar i fer fotos. Moltes fotos. Big Fun Museu és un edifici amb diferents sales i tu pots visitar-les totes o unes quantes. En el nostre cas, teníem un pack de 5 sales. I si no vaig confosa hi ha en total 9 sales i una extra a un altre carrer.

Desafortunadament, vam trobar-nos amb dues sales en obres. Així que ens vam quedar amb una visita per fer. Que és la que està a un altre carrer. Aquesta es tracta del museu de les il·lusions que també us ho aconsello molt, sobre tot amb nens més grans.

Què hi vam veure a cada sala?

Cada sala té una temàtica totalment diferent. Així no et canses del museu. Aquestes són les diferents sales: sala dels gegants, sala dels dolços, sala del revés, sala del record guinness, piscina de boles, sala de les il·lusions (a un altre carrer), sala dels miralls (en obres) i sala de por (en obres).

Nosaltres vam visitar les 4 primeres sales que us he comentat i la piscina de boles.

Les sales són molt divertides perquè pots tocar-ho tot. La sala de gegants per exemple el nen es pot enfilar als llocs, passar per sota i es poden fer fotos espectaculars. I el mateix amb la sala dels dolços.

La sala invertida personalment és la que més em va agradar. Estava tot al revés. I les fotos han sortit espectaculars. A l’Ïu personalment també li va encantar la sala perquè hi havia motos i cotxes al sostre i tota l’estona volia que l’agaféssim a coll per poder-ho tocar.

I la sala dels records guinness a mi personalment és la que menys em va agradar, ja que tota l’estona és mirar les figures i llegir les explicacions. I penso que pels nens és un pel més avorrida.

Finalment us vull parlar de la piscina de boles. Aquesta no compta com a sala, però has de tenir el tiquet del museu per poder accedir-hi. Penso que per nens una mica més grans que l’Ïu és espectacular. Personalment, és la piscina de boles més fonda que he estat mai i amb el nen patia bastant ja que s’enfonsava i per si sol no hagués pogut sortir. Així que tota l’estona l’havíem d’agafar. Per sort, hi ha un gronxador el mig de la piscina i va estar una bona estona allà.

Així que si podeu us aconsello que hi aneu. Passareu una tarda ben divertida, riureu molt i us endureu un bon record.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *