Viatjar amb un bebè

Per Setmana Santa vam decidir marxar de viatge. El meu marit n’estava molt convençut, no ho veia gens complicat. En canvi jo estava nerviosa, se’m feia una muntanya.

Sempre he estat d’aquelles persones que fins el mateix dia no faig la maleta. Però aquesta vegada va ser diferent. Dos dies abans vaig començar a preparar la maleta de l’Ïu.

Què vaig posar a la maleta del meu fill?

El meu consell és que porteu més coses de les necessàries. Jo vaig fer una maleta amb la roba necessària i 2 o 3 mudes més i 3 o 4 bodies més dels necessaris. Així si es tacava o alguna cosa similar en tenia més.

Vaig posar-hi també un necesser (el mateix que faig servir per la piscina) on hi havia un xampú, crema del cos, pomada pel cul, col·lònia i un raspall pel cabell, tot i que l’Ïu encara no te cabell!).

Aquesta va ser la part més fàcil a partir d’aquí havíem de pensar en els detalls més importants: menjar, penyals, biberons, etc. La veritat és que ens vam organitzar la mar de bé.

Pel que fa als penyals vam agafar per 4 dies mitja bossa de les grans de DODOTS així que en vam tenir de sobres. El menjar vam comprar “potitos” artesanals de la farmàcia per la resta de dies (el primer dia vam portar la fruita i la verdura de casa) i ens van regalar una mena de potets de fruites que també vam donar-li durant el viatge. Aquesta opció de menjar ens va agradar perquè era fàcil de portar i així tampoc tornàvem tan carregats.

Per altra banda no sabíem que fer amb els pitets ja que el nostre fill utilitza un per cada àpat ja que sempre es taca moltíssim. Així que finalment vam decidir utilitzar pitets d’aquells de “usar y tirar” i va ser tot un èxit.

El tema de biberons i tuppers pel menjar vam decidir endur-nos els justos i netejar-los a l’habitació de l’hotel. Així que vam agafar de casa una esponja per netejar i en un pot petit i vam posar fairy i cada dia quan arribàvem netejavem els biberons, tuppers i xupetes.

Per tal que el nen estigués com a casa i no notés tan el canvi del lloc on dormia vam decidir agafar els mateixos ninots que dorm: 2 dudus i un gusilus que fa música i llum. Això ens va anar força bé perquè agafés el son mitjanament ràpid, tot i que no va ser tan ràpid com quan estem a casa.

Què ens va fer falta?

La veritat és que ens vam organitzar força bé i no ens va fer falta comprar masses coses. Però si que vam haver de parar a dos llocs per comprar:

  • Una capsa de paper facial per netejar els morros de l’Ïu després de cada àpat.
  • Una gorra pel sol.

Ara que ja han passat uns dies des de que vam tornar estem molt contents de com va anar, tot i que la tornada vam haver de parar varis cops perquè l’Ïu no parava de plorar.

Així que ara que ja saben que tal és viatjar amb nadons hem decidit fer un viatge una mica més llarg amb cotxe! Ja us ho explicarem!

 

 

1 thought on “Viatjar amb un bebè

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *