H&M

Fa uns dies vaig parlar sobre la meva experiència comprant roba a la botiga Benetton, avui us parlaré de H&M. Aquesta marca de roba és una de les meves preferides, tan per roba de nen com per roba d’adult.

¿Què és el que més m’agrada de H&M?

M’agrada molt perquè hi ha una gran varietat de models de roba per bebè. Hi ha una infinitat de colors i models. De fet, jo he comprat robeta per l’Ïu per diferents ocasions. Per exemple, li compro roba del dia a dia, però també n’he comprat per sopars familiars o dies especials com és Nadal. I la veritat és que tothom ha dit que anava molt bufó!

¿Què diferència H&M de les altres marques?

Des del meu punt de vista, aquesta marca de roba ofereix roba més ample i grossa que d’altres marques. Per exemple, li vaig comprar un conjunt d’1 mes que el va portar fins els 3 mesos mentre que amb altres marques ha de portar roba bastant més gran perquè li vagi bé.

Per altre banda, si et fas una compte a la seva pàgina web pots aconseguir descomptes impressionants tan a botiga física com a botiga online. I la veritat és que amb totes les despeses que comporta un nen és important buscar descomptes i ofertes!

Finalment, m’agradaria destacar que la roba que tenen dura bastant de temps. Jo em passo el dia rentant la roba de l’Ïu i la del H&M dura moltíssim. Us ho recomano!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *